Ce spune desertul tău favorit despre tine?

Postat de Diana Soare la 03 Oct, 2017 in Inspiraţie

La desert înainte sau cum să te îndulcești tot timpul cu aceeași delicatesă. Da, chiar și după multe cutii cu bunătăți chinezești, poftești la un desert savuros. Și tot timpul la același. Fie că îți place tortul cu morcov, cel de ciocolată ori poate cu mere și caramel sau cu zmeură, e alegerea ta.

Crede-ne pe cuvânt chinezesc, alegerea desertului spune multe despre tine. Hai să le luăm pe rând ca să înțelegi mai multe, dar și să te cunoști mai bine.

  • Dacă tortul de morcovi e preferatul tău, înseamnă că ești o fire sensibilă, cu mult auto-control și cu o atenție sporită la detalii. Și până la urmă cine spune că legumele nu sunt delicioase? Clar nu ești unul dintre ei! Iubitor de distracție, relaxat și în căutara discuțiilor smart, te regăsești comandând același desert cu zâmbetul pe buze.
  • Tort de ciocolată sau răsfăț savuros și aromat. Dacă e preferatul tău înseamnă că toată lumea te iubește. Și cum să nu o facă atunci când dai dovadă de prietenie și înțelegere. Știm, câteodată ești dramatic, dar ești prea dulce ca să-i deranjezi pe ceilalții. Lucky you, un desert pe măsura ta!

 

  • Tort cu mere și caramel sau cât de minunat e să îmbini fructele cu ceva bun. Dacă îl comanzi de fiecare dată după un prânz savuros, înseamnă că ai o personalitate complexă, înțeleaptă și întotdeauna sofisticată. Îți plac poveștile crunchy de la birou și ești primul când vine vorba de surprize și distracție.

 

  • Dacă tortul cu zmeură te fascinează, cu siguranță îți place răsfățul dulce-acrișor împreună cu lecturile rafinate și ținutele elegante. De cele mai multe ori visezi cu ochii deschiși la pajiști cu flori și păduri umbroase, iar atunci când vine vorba de ceva dulce de la Wu Xing, sari printre primii la birou.

 

Acum, că te-ai redescoperit prin desertul favorit, e momentul să celebrezi momentul. Și cum altfel decât cu o porție de tort. Cum de care? De care ți se potrivește sau mai bine surprinde-ne cu ceva nou!

Comentarii - Un Comentariu

  1. ulis says:

    Thanks for any other informative site.

Lasă un comentariu