Cum se împarte mâncarea chinezească

Postat de Diana Soare la 25 Apr, 2017 in Stil de viaţă

Nu totdeauna este ușor să împarți mâncarea cu cei din jur. Tuturor le este foame, fiecare preparat este delicios și toți pofticioșii vor să încerce unii de la alții. Data viitoare când vrei să oferi ceva delicios din cutia ta, te sfătuim să aplici sfaturile Wu Xing:

Pune la mijloc să ajungă la toata lumea

A venit comanda și toată lumea e gata să mănânce. Pune cutiile cu felurile principale în mijlocul mesei ca să menții o distanță egală între toată lumea. Fiecare se servește cu ce vrea și își pune cât dorește în farfurie. Toate combinațiile sunt bune, nu prea ai cum să dai greș. Ține-ți orezul aproape, că să-l combini în voie fie cu urechile de lemn, fie cu puiul Gong Bao sau cu orice îți încântă papilele.

Încearcă un nou mod de a mânca

Pentru un plus de fun, i-ați inima în dinți și încearcă să mănânci cu bețișoarele. Mâncarea chinezeasca e special gătită pentru a fi savurată în acest mod. Chiar dacă îți pui hainele în primejdie, e mult mai amuzant. Unii oameni chiar susțin că mâncarea are alt gust când folosesc bețișoarele, dar asta rămâne la latitudinea ta. Când devine puțin dificil, poți ridica cutia la nivelul gurii pentru a duce mai ușor mâncarea la gură.

Dacă vrei să guști de le ceilalți, eticheta spune să întorci bețișoarele și să iei cu celalalt capăt, care e curat. Orice ai face încearcă să nu pescuiești doar parțile pe care le vrei din cutia celuilalt. ?

Când îți este foame încearcă furculița

Dacă bețișoarele îți dau prea multe bătăi de cap, furculița e mereu la îndemână. Mâncarea chinezească e foarte gustoasă și e posibil să-ți termini primul porția dacă folosești furculița. Un lucru e clar cu siguranță, așa e cel mai simplu să guști de la toată lumea.

Fă atmosferă

Și muzica joacă un rol important așa că dă drumul la radio dacă nu gasești pe net mix-ul perfect pentru toată lumea. Iar dacă ai o întâmplare amuzantă de povestit, mai bine spune-o înainte, altfel te trezești că nu mai ai din ce să guști la final.

Uită de calcule

Dacă, în general, ești o persoană atentă la numarul de calorii, nu trebuie să-ți bați capul prea tare. Mâncărurile chinezești sunt preparate mereu ținând cont de echilibrul dintre ingrediente. Că e vorba de cele cinci elemente, de culori sau de numărul de proteine lipide și glucide, orice preparat este perfect balansat, încât să nu faci vreun exces. Astfel, poți să încerci câte un pic din toate fără să-ți faci prea multe griji, toate se combină de minune.

Împărțitul mâncărurilor aduce mereu bucurie oricărei mese. În era digitală dăm share în fiecare zi la poze, articole, filme, muzică sau cărți. Când comanzi de la Wu Xing dai un share în viața reală mâncărurilor preferate. Comanzi ce îți place și împarți în timp real din mâncarea ta favorită cu prietenii, colegii și familia. Toate rețetele sunt numai bune de combinat așa că nu prea ai cum să dai greș. Când ești în dubii și nu știi care e combinația potrivită pentru tine, încearcă unul dintre meniurile noastre. De curând am introdus câteva mixuri noi. Aruncă o privire, comandă și împarte cu cei dragi!

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu