E roșu, e pauza ta cu poftă de chinezesc

Postat de Diana Soare la 18 Oct, 2017 in Inspiraţie

E aici, e chiar la ușă! Și când îi deschizi, te întâmpină cu aromele autentice și îmbietoare. Cutiile sunt frumos așezate într-o pungă de hârtie și așteaptă să le deschizi!

Ai comandat acasă cu toți prietenii sau la birou într-o zi caldă de toamnă? Atunci așteaptă-te la un mix savuros de arome, perfect de shareuit. Și cand cutiile se lasă dezvăluite, tot ce trebuie să faci e să-ți iei tacâmuri sau bețișoare și să te înfrupți. Să te înfrupți din cutia ta, să împarți cu cei curioși, dar și să te avânți în prima porție care-ți face cu ochiul.

Iar, la final, ce să vezi? Ai adunat multe cutii cu potențial creativ, care pot lua forma poftei tale oricând și oricum. Și dacă tot am ajuns să vorbim despre cutii, trebuie să știți că ne-am distrat enorm când le-am creat pe cele aniversare și sperăm că au fost și pe placul vostru. Noi, la Wu Xing, le vedem ca fiind geniale pentru că mesele sunt formate din 3 pași simpli: comanzi, primești, savurezi. Nu mai zicem că uiți complet de spălatul vaselor și de orele petrecute în bucătărie. Și încă ceva, întotdeauna ajung proaspete, calde, la gramajul ales de tine și mereu generoase ca să le împarți cu ceilalți.

Destul cu vorba, share&play! 😊

Comentarii - Un Comentariu

  1. mbt says:

    Felicitari pentru efortul depus pentru sustinerea acestui blog!

Lasă un comentariu