Anul chinezesc al Cocoșului de Foc – Dragon, Șarpe, Cal, Capră

Postat de WuXing la 08 Dec, 2016 in Inspiraţie, Stil de viaţă

Continuăm seria Anul chinezesc al Cocoșului și ne oprim azi la cei născuți sub semnul Dragonului, Șarpelui, Calului, Caprei, să aflăm de la astre cum va fi noul an chinezesc pentru ei.

1-anul-cocosului-horoscop

Să ne amintim că anul Cocoșului de Foc începe din 28 ianuarie 2017 și se termină în 15 februarie 2018.

DRAGON

2-anul-cocosului-horoscop-dragon

Cum va fi în general. Un an minunat pentru nativul din Dragon. Cocoșul de Foc este cât se poate de generos cu tine, îți va aduce numeroase și extraordinare oportunități. Visul tău de a te diferenția de mulțime va prinde viață. Chiar dacă, de-a lungul anului, vei avea de înfruntat numeroase obstacole și provocări (în carieră și nu numai), la final totul va fi bine pentru tine. Va fi un an în care e posibil să ai mai mult timp să te relaxezi, să pleci în călătorii, dacă îți place să faci asta. Oricum, va fi mai puțin stesant, fiindcă, uneori, indiferent ce faci, lucruri bune apar în calea ta.

Cum stai cu dragostea. Cocoșul te face ceva mai dezinvolt, mai vorbăreț și reușești să cunoști mai ușor alți oameni. E posibil să întâlnești vechi prieteni sau o fostă dragoste și vei dori să refaci legătura. Totul depinde însă de acțiunile și sentimentele tale. Vor fi schimbări și pe acest plan – dacă ești într-o relație sau ești căsătorit, viața ta va putea fi schimbată de nașterea unui copil; dacă ești singur, șanse să găsești sau să regăsești dragostea.

Cum stai cu banii. O schimbare înspre bine va fi și pe acest plan. E posibil să câștigi mai mulți bani, datorită aptitudinilor tale de a aborda proiectele în mod diferit, prin urmare de a-i impresiona chiar și pe șefi. Ce e bine să faci pentru ca totul să-ți meargă din plin: trebuie să lași în urma ta pesimismul și lipsa de încredere în tine. Lucrurile bune se pun în mișcare și apar în calea ta însă trebuie să acționezi încrezător și cu spirit de inițiativă.

Pe scurt. Anul în care se redeschide orizontul. Ceea ce înseamnă că poți obține multe la nivel profesional și vei avea o viață plină. Totul este să știi ce vrei, să știi ce să faci, să acționezi fără să pierzi din vedere care îți sunt obiectivele și să nu privești în urmă – viața e înainte.

Ce aduce noroc pentru nativii din Dragon

Numere: 1,6, 7

Culori: auriu, argintiu, albul cenușiu, roșu, violet, galben, maro

Zile: a 3-a, a 4-a, a 7-a zi din fiecare lună din calendarul chinezesc

ȘARPE

3-anul-cocosului-horoscop-sarpe

Cum va fi în general. Un an important pentru tine, în care ești influențat puternic de Cocoș și ambiția ta profesională e tot mai mare. Țintești sus și poți obține totul, susținut de capacitatea ta de muncă uimitoare. Vei întâmpina momente în care va trebui să iei anumite decizii, deloc ușoare, însă pe orice drum apuci, acesta va fi presărat cu multă… muncă. Ca să reușești e nevoie de efort, dar cum ești înzestrat cu numeroase talente vei fi perfect capabil să te folosești de ele în așa fel încât să ajungi unde dorești. Cunoștințele tale pot avea un rol major în evoluția ta – e posibil să primești ceva oferte care îți vor impulsiona cariera sau te orientezi spre noi locuri de muncă ce oferă perspective mai bune pentru tine.

Cum stai cu dragostea. Fermecător și atrăgător apare nativul din Șarpe pentru mulți, în special pentru sexul opus. Oricum, ești ceva mai sociabil, deși îți place mult mai mult singurătatea. Un hobby nou te poate introduce într-un cerc de oameni unde e posibil să găsești cel puțin pe cineva pe gustul tău. Dacă te bazezi pe sentimentele tale și acționezi după ceea ce îți spune și inima, s-ar putea chiar să găsești un partener de viață, în cazul în care nu ai. Cei implicați în relații se pare că se vor bucura de un an plin de pasiune.

Cum stai cu banii. Vor fi suficienți ca să achiți vechi datorii, dacă sunt, și să te răsfeți tot anul. Fii însă așa cum ești de obicei, chibzuit și înțelept.

Pe scurt. Obții ceea ce vrei, cu muncă multă, seriozitate și stres. Nu e anul în care să faci schimbări mari în viața profesională, însă poți încerca noi lucruri în viața personală. Ești fericit, pentru că toți cei apropiați te vor susține în ceea ce vrei să faci, iar oamenii pe care îi vei cunoaște în anul Cocoșului se vor dovedi prieteni adevărați.

Ce aduce noroc pentru nativii din Șarpe

Numere: 2, 8, 9

Culori: negru, roșu, galben luminos

Zile: prima, a 8-a, a 11-a zi din fiecare lună din calendarul chinezesc

CAL

4-anul-cocosului-horoscop-cal

Cum va fi în general. Un an foarte bun, deși vor și unele lucruri care vor da bătăi de cap nativilor sub acest semn. Se spune că trebuie să treci prin anumite dificultăți și obstacole pentru a te bucura apoi de părțile cele bune pe care anul Cocoșului le are pentru tine. Apar oportunități excelente și trebuie să muncești serios pentru a obține rezultate. Deși ești concentrat pe locul de muncă actual, dacă apare o oportunitate în altă parte gândește-te la ea. O schimbare poate fi uneori benefică. E și un an ce îți oferă mai multe ocazii de a călători și de a lua o pauză. Nu va fi un an în care să ai timp să te plictisești, atâta vreme cât profiți de orice moment liber.

Cum stai cu dragostea. Pe cât de agitată ar putea să fie viața ta, pe plan sentimental intri într-o perioadă de stabilizare. Nu va fi nimic plictisitor, probabil, dar nici nimic dramatic. Va fi practic o continuare a ceea ce a fost în anul anterior – dacă ești singur, e posibil să fie la fel și în 2017, dacă ești într-o relație pasională, aceasta va continua. Totul depinde însă de tine, de ceea ce îți dorești.

Cum stai cu banii. Stabilitate, acesta e cuvântul și pentru zona financiară. Deși te simți tentat să faci anumite cheltuieli mari, cum ar fi să cumperi o casă sau o mașină, nu e bine să te avânți fără să pui în balanță toate riscurile.

Pe scurt. Un an în care nu poți trișa nici cu munca, nici cu răbdarea. Nu e încă momentul să te relaxezi. Un an destul de agitat. Ești plin de energie, mai ales la începutul anului Cocoșului, așa că profită pentru a face lucrurile dorite. Te confrunți cu situații oarecum dificile și stresante, dar eforturile tale vor fi deplin răsplătite, în special financiar. Ai șansa să călătorești mai mult, așa cum îți place, și în acest fel îți reîmprospătezi forțele. Spre sfârșitul anului Cocoșului toate vor merge excelent.

Ce aduce noroc pentru nativii din Cal

Numere: 2, 3, 7 (și numerele care le conțin, 23, 37…)

Culori: galben, roșu, maro, violet

Zile: a 4-a, a 9-a, a 12-a zi din fiecare lună din calendarul chinezesc

CAPRĂ (OAIE)

5-anul-cocosului-horoscop-capra

Cum va fi în general. Comparativ cu anii trecuți, acesta ar fi un an ce aduce o îmbunătățire pentru nativii din Capră, în special în ce privește cariera și câștigurile financiare. Exact ceea ce așteptai de mult timp. Zona profesională este cea mai favorizată în anul Cocoșului și vei avea impresia că o barieră a fost dată dintr-o dată jos, că blocajul în care te aflai a dispărut ca prin minune. Apar oportunitățile de a arăta ce poți cu adevărat și experiența câștigată te va ajuta să obții recunoașterea așteptată. Te poți aștepta la o promovare, spre sfârșit de an, sau te poți orienta spre un al loc de muncă unde simți că vei fi mult mai apreciat și ți se vor deschide mai multe perspective pentru dezvoltarea carierei tale. Nu ezita să te arăți creativ și ingenios, rezultatele pot fi spectaculoase. Chiar dacă nu vor merge din prima toate așa cum vrei, important este să nu te descurajezi. Se spune că succesul se clădește pe multe eșecuri, așa că mergi mai departe pe drumul tău.

Cum stai cu dragostea. Vei trece prin multe schimbări, dacă sunt bune sau mai puțin bune, depinde de fiecare. Dacă ești singur, nu e exclus să găsești pe cineva (poate la un nou loc de muncă?).

Cum stai cu banii. Muncești mai mult, ar trebui să câștigi mai mult. Chiar dacă pe partea financiară nu îți faci griji multe, nu ar trebui, spun astrele, să te arunci în cheltuieli mari. Pune deoparte ca să te bucuri mai târziu de ceea ce dorești să cumperi de mult timp. Banii câștigați ar trebui să aducă echilibru în finanțele tale și să te ajute să plătești datoriile. Nu cheltui însă pe lucruri de care chiar nu ai nevoie.

Pe scurt. Un an foarte bun pentru cei sub semnul Caprei. Oricum, mult mai bun decât cel care a fost. Dacă dai frâu liber creativității, poți obține multe lucruri bune la nivel profesional. Pe plan personal, depinde de tine dacă vrei să ieși, să socializezi, să cunoști oameni – dacă vei face asta, vei întâlni oameni interesanți, iar cineva va putea la un moment dat să-ți răpească inima.

Ce aduce noroc pentru nativii din Capră

Numere:  2, 7 (27, 72)

Culori: verde, roșu, violet

Luni norocoase: August și Noiembrie

6-anul-cocosului-horoscop

Să aveți un an senzațional.

NOTĂ: Dacă nu știi sub ce semn ești născut după zodiacul chinezesc, află de aici.

 

DISCLAMER: La realizarea acestui articol, au fost folosite numeroase surse, cum ar fi Sun Signs, Astrosage, Chinese Horoscope, Chinese Zodiac etc. Firește, acest tip de articol are caracter de divertisment și trebuie tratat ca atare, fără să implice în vreun fel responsibilitatea Wu Xing și a autorilor.

Citește despre celelalte semne:

Anul chinezesc al Cocoșului de Foc – Șobolan, Bou, Tigru, Iepure

Anul chinezesc al Cocoșului de Foc – Maimuță, Cocoș, Câine, Porc

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu