Postat de Dan Ionescu la 07 Oct, 2019 in categoria Locuri, Stil de viaţă

Într-o fermă din regiunea sudică a Chinei este crescută o rasă de porc foarte mare care atinge greutatea unui urs polar, scrie Bloomberg. Animalul de 500 de kg face parte dintr-o rasă de porci crescută și înmulțită pentru a deveni porci gigantici. La abator, unii dintre ei pot fi vânduți pentru sume mai mari de 10.000 yuani (1.399$), adică de trei ori mai mari decât venitul disponibil pe lună, în Nanning, capitala provinciei Guangxi, locul unde se află ferma lui Pang Cong. Porcii lui Pang […]

Postat de WuXing la 19 Jan, 2017 in categoria Locuri

Este una din cele mai mari descoperiri arheologice ale secolului al XX-lea, faimoasă în toată lumea, numită “A opta minune a lumii”.

Postat de WuXing la 22 Dec, 2016 in categoria Inspiraţie, Locuri

Sunt numeroase locuri în lume incredibil de frumoase ce atrag prin spectacolul culorilor, de parcă au fost pictate de un artist. În China se află câteva dintre aceste minunății. Când le privești, poți avea impresia că intri într-o carte poștală – însă acestea chiar există cu adevărat. Așa că, atunci când vrei să petreci o vacanță colorată, uite câteva destinații.

Postat de WuXing la 13 Oct, 2016 in categoria Locuri

Se spune că, în timp ce se lupta cu o pasăre Phoenix, un dragon a scăpat o perlă și pe locul unde a căzut s-a format Lacul de Vest.

Postat de WuXing la 22 Sep, 2016 in categoria Locuri

Apărute din necesitatea oamenilor de a se deplasa dintr-un loc în altul, de a trece peste văi și râuri repezi, podurile stau exact la piciorul omului. Cel puțin înainte de

Postat de WuXing la 08 Sep, 2016 in categoria Inspiraţie, Locuri

Unul din cele mai atrăgătoare orașe turistice din China, Hángzhōu, provincia Zhejiang, este faimos pentru frumusețile lui naturale și moștenirea culturală și istorică.

Postat de WuXing la 25 Aug, 2016 in categoria Locuri

Pare un loc de basm dar este unul cât se poate de real.