Picant. Longeviv. Savuros

Postat de Diana Soare la 16 May, 2017 in Inspiraţie

Ești un fan al mâncării picante? Viitorul pare a fi promițător! Nu, nu am citit într-un răvaș, ci am aflat chiar de la marii cercetători! Se spune că oamenii care preferă ardeiul iute în preparatele de zi cu zi, tind să trăiască mai mult.

Acum, să fim sinceri, încă de acum câteva secole, se cunoșteau beneficiile condimentelor și forța acestora de a lupta contra diverselor boli. Totul pornea și încă pornește de la capsaicină. Principalul component al ardeiului iute, care îmbunătățește sănătatea inimii. Și stai, asta nu e tot! Mai joacă și un rol important, cel de antioxidant, prevenind astfel obezitatea și îngroșarea sângelui.

Ce mai, acum că deții secretul chinezilor bătrâni și sănătoși, îți rămâne doar să-l pui în aplicare cu preparetele Wu Xing, dar și să-l împărtășești cu cei din jur. Și dacă vor fi sceptici la început, oferă-le o cutie îmbietoare de Pui cu cartofi picanți. Crede-ne, vei merge la sigur! Iute vor mai cere încă una și altă dată! Iar dacă rapid le-a crescut curiozitatea, mai spune-le și de Puiul Tushin, Vita cu ardei iute și Porcul fiert iute. Au de unde alege și cu poftă vor culege bunătățile din cutiile Wu Xing, cu bețișoare sau fără. E alegerea lor.

Acesea fiind iuțite, lasă-te în voia mâncării chinezești, fie ea iute sau mai puțin iute și împarte gustul delicios din cutii cu cei de lângă tine!

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu