Poftă de chinezesc dintr-un singur gong!

Postat de Diana Soare la 15 Jun, 2017 in Inspiraţie

Se spune că,  în timpul dinastiei Qing, ministrului Ding Baozheng îi plăceau foarte mult alunele și ardeiul. Tocmai din această cauză, pe când era guvernatorul provinciei Sichuan, bucătarul îi pregătea diverse preparate cu ardei iute, în ton cu gusturile ministrului.

După ceva timp, al său bucătar era pe cale să-și termine toate rețetele, astfel că Ding i-a propus să-i preparare un nou fel de mâncare cu ardei iute, carne de pui și alune. Cum a decurs? Bucătarul a tăiat puiul în cubulețe, ardeiul în bucăți și le-a împreunat cu alunele crocante și condimentele aromate.

Când preparatul a ajuns în fața ministrului și acesta l-a gustat, a fost atât de impresionat încât i-a dat chiar numele onorific pe care îl deținea. Astfel, a apărut puiul cu rang înalt sau cu alte cuvinte deliciosul Pui Gong Bao.

Picant, dulce-acrișor și usturoiat, se cere încercat instant. Și crede-ne pe cuvânt chinezesc, căci e momentul perfect! Comandă de minim 55 de lei preparatele dorite și primești bonus un Mini Meniu Pui Gong Bao. Cu alte cuvinte, vei bate gongul pentru și mai mult chinezesc!

Promoția este valabilă în perioada 1-30 iunie și aduce garantat zâmbete la cutie!

 

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu