Postat de Bianca la 30 May, 2017 in categoria Savoarea artei

Bucătăria chinezească e surprinzătoare și are la bază un set de ingrediente specifice. Aromate și apetisante, oferă un gust unic fiecărei cutii în parte. Proaspete și mixate în cele mai delicioase moduri, te fac să împarți cu poftă. Dacă vrei să te aventurezi în povestea cutiilor roșii, acordă un strop de atenție ingredientelor și alege-ți preparatele favorite. Pentru o cunoaștere cu adevărat chinezeasă, aprofundează următoarele ingrediente: Usturoiul: Folosit în China de mai bine de 5000 de ani, se folosește adesea în cazul preparatelor la wok, […]

Postat de WuXing la 31 Jan, 2017 in categoria Savoarea artei

Tehnica imprimării cu blocuri de lemn a fost o invenție chinezească din jurul anului

Postat de WuXing la 24 Jan, 2017 in categoria Savoarea artei

Medicina tradițională chineză a fost fondată pe ideea de a susține funcționarea organismului în perfectă sănătate. Acest tip de medicină îl are

Postat de WuXing la 17 Jan, 2017 in categoria Savoarea artei

Bucătăria chinezească are o istorie milenară. S-a schimbat mereu și a fost adaptată în fiecare regiune în funcție de

Postat de WuXing la 10 Jan, 2017 in categoria Savoarea artei

Cultura chineză este una din cele mai vechi din lume, cu o istorie de mii de ani.

Postat de WuXing la 03 Jan, 2017 in categoria Savoarea artei

Născut în 1895, în orașul Yixing, provincia Jiangsu, Xu Beihong  a fost cunoscut pentru picturile lui cu cai și păsări, realizate în laviu (specie a graficii de șevalet, monocromă, prin care e folosită acuarela sau, în China, cerneala, ce este apoi diluată pentru a se obține diferite intensități ale culorilor).

Postat de WuXing la 27 Dec, 2016 in categoria Savoarea artei

În China, e obiceiul ca numerele pare să fie considerate întotdeauna de bun augur față de cele impare. Astfel, cadourile, pentru diferite ocazii, sunt întotdeauna oferite în numere pare.