Meniu Jiangsu

pui cu brocoli, ciuperci şi orez cu legume

Jiangsu este cea mai bogată provincie din China. Considerată una dintre cele 8 tradiţii culinare chineze, bucătăria specifică provinciei Jiangsu este caracterizată prin frăgezimea cărnii şi alăturarea acesteia unor ingrediente atent selecţionate din punct de vedere al culorii, aromei şi gustului.

Meniu Xi'an

pui cu porumb, ciuperci şi orez cu legume

Xi'an este capitala provinciei Shaanxi, una dintre cele mai prospere regiuni din nordul Chinei şi totodată presupusul loc de baştină al tehnicii de gătire rapidă în wok. Mâncărurile astfel preparate sunt apreciate pentru faptul că îşi păstrează foarte bine gustul, culoarea şi calităţile nutriţionale.

Meniu Jiangsu

pui cu brocoli, ciuperci şi orez cu legume

Jiangsu este cea mai bogată provincie din China. Considerată una dintre cele 8 tradiţii culinare chineze, bucătăria specifică provinciei Jiangsu este caracterizată prin frăgezimea cărnii şi alăturarea acesteia unor ingrediente atent selecţionate din punct de vedere al culorii, aromei şi gustului.