Meniu Jiangsu

pui cu brocoli, ciuperci şi orez cu legume

Jiangsu este cea mai bogată provincie din China. Considerată una dintre cele 8 tradiţii culinare chineze, bucătăria specifică provinciei Jiangsu este caracterizată prin frăgezimea cărnii şi alăturarea acesteia unor ingrediente atent selecţionate din punct de vedere al culorii, aromei şi gustului.

Meniu Xi'an

pui cu porumb, ciuperci şi orez cu legume

Xi'an este capitala provinciei Shaanxi, una dintre cele mai prospere regiuni din nordul Chinei şi totodată presupusul loc de baştină al tehnicii de gătire rapidă în wok. Mâncărurile astfel preparate sunt apreciate pentru faptul că îşi păstrează foarte bine gustul, culoarea şi calităţile nutriţionale.

Meniu Chengdu

porc Chengdu şi orez cu legume

Chengdu este capitala provinciei Sichuan, una dintre cele mai „bogate” zone din punct de vedere culinar. Aromele îndrăzneţe şi provocatoare se datorează folosirii usturoiului, ghimbirului şi anasonului drept condimente, precum şi a tehnicilor speciale de gătire.

Meniu Nanjing

raţă cu ciuperci, bambus, porumb şi orez cu legume

Oraşul Nanjing, fostă capitală imperială vreme de multe secole uimeşte nu doar prin bogata sa istorie, ci şi prin tradiţiile sale culinare. Pentru că raţa era considerată de către împăraţi drept cea mai de preţ pasăre, acest fel de mâncare este în continuare preparatul vedetă în majoritatea restaurantelor din oraş.

Meniu Shenzhen

creveți Shenzhen şi orez cu legume

Unul dintre cele mai importante oraşe din China, s-a transformat în doar câteva decenii dintr-un mic orăşel pescăresc într-o metropolă adevărată. Situat în vecinătatea golfului cu acelaşi nume, Shenzen surprinde cu o varietate de preparate tradiţionale autentice, în special peşte şi fructe de mare.

Meniu Jiangsu

pui cu brocoli, ciuperci şi orez cu legume

Jiangsu este cea mai bogată provincie din China. Considerată una dintre cele 8 tradiţii culinare chineze, bucătăria specifică provinciei Jiangsu este caracterizată prin frăgezimea cărnii şi alăturarea acesteia unor ingrediente atent selecţionate din punct de vedere al culorii, aromei şi gustului.