Echipa Wu Xing este in vacanta!
schedule11:00 - 22:00

Despre noi

Cu siguranță prima întrebare pe care o aveți este legată de urechile de lemn. Iar de obicei a doua este: ce înseamnă Wu Xing?

Cuvânt cu cuvânt, înseamnă pur și simplu cele 5 elemente naturale bine știute. Ați zice simplu, chiar banal la prima vedere, dar nu și când încerci să le transpui în gusturi și senzații, ca să obții râvnitul curcubeu în cerul gurii. Cam așa: lemn-acru, foc-amar, pamant-dulce, metal-picant, apa-sarat, totul pentru a-ti satisfice si cele mai exotice preferinte.

Am putea să vă spunem că Wu Xing mai înseamnă și unul dintre pionierii în delivery când vorbim de mâncare chinezească. Anul de grație: 1999. Ne amintim și acum de prima comandă notată pe caiet și livrată cu prima noastră mașina de livrare Dacia Solenza. Altfel spus, am putea să vă spunem că de peste 22 de ani vă satisfacem cele mai dezlanțuite pofte de mâncare chinezească.

Am putea să vă spunem și despre cum studiile de piață din ultimii ani arată că Wu Xing ocupă o felie importantă în take out-ul urban și cum suntem printre primele alegeri ale bucureștenilor când vine vorba de mâncare asiatică.  

Dar nu vă vom spune toate acestea, pentru că de fapt, cel mai important este să stiți că toată inspirația, pasiunea și timpul nostru sunt puse în a vă livra vouă mai mult decât un preparat. Ne dorim să vă oferim o o întreagă experiență, super faină de care să te bucuri alături de ai tăi. 

Wu Xing - Unboxing Asia

It’s time for #UnboxingAsia. 

Le oferim consumatorilor noștri oportunitatea de a avea parte de gustul autentic asiatic, alături de o experiență gastronomică inedită, indiferent de locul în care se află. Acasă, la birou, cu prietenii sau familia, te poți bucura de preparate din Indonezia, Japonia, Turcia, Vietnam, India și alte țări asiatice, toate în ediție limitată.

Ce contează cel mai mult pentru noi este să-ți deschidem pofta de asiatic, dar și să te bucuri de fiecare experiență petrecută cu ai tăi.

Putem spune că nu a fost niciodată mai ușor să pornești într-o aventură asiatică, nu?