schedule11:00 - 22:00

Despre noi

Cu siguranță prima întrebare pe care o aveți este legată de urechile de lemn. Iar de obicei a doua este: ce-o însemna Wu Xing?

Cuvânt cu cuvânt, înseamnă pur și simplu cele 5 elemente naturale bine știute. Ați zice simplu, chiar banal la prima vedere, dar nu și când încerci să le transpui în gusturi și senzații, ca să obții râvnitul curcubeu în cerul gurii. Cam așa: lemn-acru, foc-amar, pamant-dulce, metal-picant, apa-sarat, totul pentru a-ti satisfice si cele mai exotice preferinte.

Am putea să vă spunem că Wu Xing mai înseamnă și unul dintre pionierii în delivery când vorbim de mâncare chinezească. Anul de grație: 1999. Ne amintim și acum de prima comandă notată pe caiet și livrată cu prima noastră mașina de livrare Dacia Solenza. Altfel spus, am putea să vă spunem că de peste 20 de ani vă satisfacem cele mai dezlanțuite pofte de mâncare chinezească.

Am putea să vă spunem și despre cum studiile de piață din ultimii ani arată că Wu Xing ocupă o felie importantă în take out-ul urban și cum suntem Alegerea Nr. 1 a bucureștenilor pentru mancare chinezească.

Dar nu vă vom spune toate acestea, :) pentru că de fapt, ce conteaza să știți despre noi e simplu: toată inspirația, pasiunea și timpul nostru sunt puse în a vă livra vouă mai mult decât o mâncare chinezească. O experiență culinară, super faină alături de ai voștri.

 

Wu Xing – Share Your Box

Poate unii dintre voi abia încep să descopere cum e să #shareyourbox, iar asta ne bucură maxim. Știm cum e să vrei să guști de la colegul din stânga, în timp ce întinzi bețișoarele spre cel din dreapta.

#Watchout: cât tu faci asta, cineva deja se întinde spre box-ul tău. Ce să-i faci? Ăsta e efectul Wu Xing.

#Funfact: Faza cu Share Your Box e veche de când lumea. În China, mâncarea este servită pe o masă rotundă în porții separate, iar fiecare alege, mixează și compune exact ceea își dorește.

 Așa că ne întoarcem la ce contează cel mai mult pentru noi: să-ți deschidem pofta să share your box, dar și să te bucuri de fiecare experiență petrecută cu ai tăi.