Echipa Wu Xing este in vacanta!
schedule11:00 - 22:00
close
menu

Gustul
unei idei ALTFEL

Acum 21 de ani când vorbeai de mâncare la comandă, vorbeai de gustul tradițional, gustul copilăriei, “ca la mama acasă”. În acel moment al mâncărurilor tradiționale s-a născut un “cum ar fi dacă”. Cum ar fi dacă am avea și un mix exotic, diferit, asiatic și complet nou? Așa a luat naștere Wu Xing.
Wu Xing

Secretul gustului Wu Xing

Mixul dintre condimentele chinezești și legumele românești este cel care dă aroma și gustul inconfundabil al preparatelor Wu Xing, făcute după rețete originale.
Romanesc Chinezesc

Parte din Mixul Wu Xing

Parteneri locali

EASY FOOD

Integrat complet în operațiunile holding-ului nostru, Easy Food știe și aplică perfect secretele gustului Wu Xing. Ei sunt cei care ne furnizează cele mai proaspete legume zi de zi și ne asigură procesarea acestora în atmosferă controlată și cu utilaje de ultimă generație, tocmai pentru a asigura cea mai înaltă calitate în fața celui mai exigent factor: gustul iubitorilor de mixuri Wu Xing. Tot cu aportul lor prelucrăm și carnea de pui și vită, care este tăiată, dimensionată în forme specifice, condimentată și ambalată specific pentru preparatele noastre.
Easy Food

Samcom

O afacere de familie în care toată lumea e pasionată de gust și calitate, dar mai ales de Vita Sichuan. Un business românesc, cu poftă de chinezesc, ce livrează specialități din cea mai bună carne de vită din România. Din 2003, se ghidează după același principiu: calitate de cel mai înalt nivel, fără compromis.
Samcom

Commax

Salutări din Crevedia, Jud. Dâmbovița. Ce ai de facut în Crevedia? Te bucuri de soare, de câmp și de cerul albastru, dar îl descoperi și pe Marian, un antreprenor local care prin proiectul său avicol își susține atât familia, cât și comunitatea. În plus, reușește să livreze constant mii de ouă proaspete ce mai târziu ajung în preparatele Wu Xing și astfel în toate aminirile tale cu gust.
Commax

Trix

De ce sunt așa gustoase legumele Wu Xing? 30% este talentul nostru de a le găti și 70% soarele și pământul dâmbovițean. Pentru că fiecare pată de culoare din cutia ta vine din Racovița, unde legumele Wu Xing cresc pe 10 hectare bine îngrijite. De peste 3 ani Trix este alături de Wu Xing în misiunea noastră neîncetată de a vă încânta gusturile.
Trix

Urspak

Cei mai nordici parteneri Wu Xing, de altfel ei ne anunță și când „vine iarna”. De fiecare dată când primiți preparatele noastre vine la voi și o părticică din Bucovina și spiritul său ospitalier. Cuvintele cheie sunt biodegradabil, reciclabil, de nădejde și în plus, sunt o companie locală ce vine în sprijinul categoriilor defavorizate.
Urspak

International Paper

Dacă am avea titluri pentru colaboratorii noștri, atunci International Paper ar deveni Mare Cavaler al ordinului Wok-ului. De peste 15 ani sunt alături de noi și de voi la fiecare livrare. Fiecare pungă reciclabilă și biodegradabilă în care primiți mixul Wu Xing vine negreșit de la International Paper, și chiar de nu ai spune, pungile lor sunt 100% românești.
International Paper

Clienții Wu Xing

Wu Xing este o echipă super, de la oamenii de la call center, la livratori. Eu mereu uit să precizez toate produse si ajung să fac multe completări pe comandă. Niciodată nu am fost refuzată. Contează foarte mult înțelegerea și ajutorul pe care mi le-ați oferit de-a lungul timpului.

Ana-Maria
client Wu Xing din 2017
Sunteți foarte aproape de mine și comanda ajunge imediat. Îmi plac mult produsele, în special puiul Tushin, favoritul meu.

Cristian
client Wu Xing din 2012
Top 3 lucruri care îmi plac la Wu-Xing: gustul preparatelor, faptul că nu folosiți amidon în exces și mai ales promoțiile voastre. 😊

Diana
client Wu Xing din 2017
Mereu când ni se face poftă de mâncare chinezească comandăm de la Wu Xing, pentru că aveți preparate de calitate.

Radu
client Wu Xing din 2015
Îmi place Wu Xing din multe motive: mâncarea are un gust foarte bun, aveți prețuri corecte și un meniu bogat și, cireașa de pe tort pentru mine, aveți și multe produse vegetariene.

Lucian
client Wu Xing din 2012
La Wu Xing îmi place calitatea produselor, promptitudinea, amabilitatea și flexibilitatea oamenilor din Call Center, dar și a livratorilor.

Sorin
client Wu Xing din 2015
Comand de mulți ani deja de la voi, iar în ultima vreme cel mai des am comandat pentru copilul meu, care adoră preparatele Wu Xing.

Daniel
client Wu Xing din 2014
Acum 7 ani m-am decis împreună cu un coleg sa incerc preparatele chinezești. Mi-au plăcut mult, în special puiul Gong Bao și de atunci am rămas client fidel.

Flavius
client Wu Xing din 2013

Părerea gustului tău contează

Mecanism concurs

Câte gusturi, atâtea păreri, noi pe toate le apreciem. Vrem să știm ce vă place, de ce vă place, cum vă place și, evident, ce am putea face să fie și mai tare experiența ta Wu Xing.

Lasă-ne un review pe Facebook Wu Xing Mâncare Chinezească, folosește hashtagul #parereagustuluimeu, iar noi îți răsplătim gustul cu fix ce-i place lui.
*Perioada campaniei 1.10 – 31.12.2020. Pentru mai multe informații consultă regulamentul campaniei aici
**Valoarea voucherelor săptămânale este de 50 lei / voucher, iar valoarea marelului premiu este de 600 lei, calculati la un consum de 50 lei / lună.