Fă-ți acum un cont Wu Xing și pregătește-te de o experiență culinară deosebită.

Cont nou

Loghează-te

Vă rugăm să introduceți adresa de livrare sau să vă logați cu datele contului pentru a verifica dacă vă aflați în zona curentă de livrare Wu Xing
inchidere

În ultimul an, timpul mediu de livrare al preparatelor noastre a depăşit 1 ora şi jumătate din cauza traficului intens din Bucureşti. În acest sens, am luat decizia de a restrânge zona de acoperire pentru a evita să vă dezamăgim ca urmare a întârzierilor.
În cazul în care adresa nu se află în zona de livrare, vă cerem scuze pentru inconvenient şi vă promitem că vă vom anunța personal atunci când vom reveni. Între timp, vă aşteptăm cu drag în restaurantele noastre din AFI Cotroceni, Mega Mall sau Park Lake Shopping.

Alergeni

Alergia este o reacție anormala a organismului la una sau mai multe substante, inofensive in general pentru marea majoritate a oamenilor. Substantele care provoaca reactii alergice poarta denumirea de alergeni. 

 Daca ati fost diagnosticat cu alergie la anumite ingrediente va rugam sa consultati lista cu posibili alergeni aflati in preparatele Wu Xing cu livrare mancare acasa sau la birou.