Fa-ti acum un cont Wu Xing si pregateste-te de o experienta culinara deosebita.

Cont nou

Logheaza-te

Despre noi

Am deschis WU XING – primul restaurant chinezesc cu livrare mâncare exclusiv acas sau la birou  – în august 1999.  Dup mai puţin de un an de la debut, timp în care piaţa bucureştean se „aglomerase”, WU XING s-a detaşat în poziţia de lider, datorit calitţii preparatelor chinezeşti, serviciilor şi nu în ultimul rând a numrului mare de comenzi de mancare la domiciliu/birou, pe care le avem zilnic.

Wu Xing (五行) înseamn Cele Cinci Elemente şi reprezint o schem conceptual cu cinci paşi folosit de filozofia tradiional chinez pentru a explica o gam larg de fenomene, de la ciclurile cosmice la interaciunea dintre organele interne. "Cele cinci elemente" sunt Lemn (木), Foc (火), Pmânt (土 tǔ), Metal (金) i Ap (水). Aceast ordine de prezentare este cunoscut sub numele de "succesiunea de generare reciproc". Mai multe detalii: http://en.wikipedia.org/wiki/Wu_Xing

Wu Xing – brandul Nr. 1 de mancare chinezeasca in Bucuresti

În anul 2013 conform studiului Daedalus, cu peste 10 milioane de porţii vândute, WU XING este “Alegerea Nr. 1 a bucureştenilor de mâncare chinezeasc”.

Dup modelul occidental, intenţia noastr este s le oferim clienţilor posibilitatea ca printr-un simplu telefon sau un click pe mouse, cineva s le livreze la domiciliu sau la birou mâncarea chinezeasc comandat.

Clienţii reprezint principala noastr preocupare. Astfel, ne-am conturat o strategie proprie de dezvoltare şi de diversificare a gamei de preparate chinezeşti care s se potriveasc cât mai bine aşteptrilor clienţilor. Deoarece foarte puţini oameni mai au timp s stea în buctrie s gteasc, iar în acelaşi timp îşi doresc o alimentaţie sntoas, noi le oferim posibilitatea s îşi foloseasc timpul pentru alte activitţi. Cu alte cuvinte, livrm nu doar mancare delicioasa, ci si momente pretioase!

WU XING urmeaz pe parcursul întregii sale activitţi cele 5 elemente chinezeşti ale lucrului bine-fcut: calitate, promptitudine, încredere, constanţ şi onestitate. 

MISIUNE

Construirea unei afaceri sustenabile pe termen lung printr-un grad ridicat de mulţumire a clienţilor, angajaţilor şi partenerilor.

VIZIUNE

S fim un simbol al armoniei pentru oameni şi prin oameni, un exemplu al excelenţei şi pasiunii, transparenţi şi deschişi pentru oricine ne calc pragul.

VALORI

Oamenii : Fie c sunt clienţii noştri, angajaţi sau parteneri, ei sunt Steaua Polar care ne ghideaz drumul

Calitatea: Clienţii noştrii merit tot ce e mai bun

Excelenţa: Punem suflet în tot ceea ce facem.

Transparenţa: Porţile noastre sunt deschise pentru oricine, oricând, oriunde.

Flexibilitatea: Suntem deschişi ctre oameni cu idei noi şi de valoare.

Echilibru: Cutm permanent starea de armonie prin echilibrul elementelor primordiale în reţetele noastre

Sustenabilitatea mediului social şi a businessului pe termen lung ne determin fiecare decizie de zi cu zi!

Succesul nostru se bazeaz pe pasiunea angajaţilor noştri prompţi, amabili şi buni profesionişti. La momentul debutului societatea noastr avea un numr de 8 angajaţi, ajungând în prezent la peste 130 de persoane. De la o singur maşin am ajuns la un parc auto de peste 30 de autovehicule cu care se efectueaz în mod rapid livrarea mâncrii acas sau la birou a preparatelor comandate în tot Bucureştiul şi în zonele limitrofe acestuia.

În prezent avem clienţi angajaţi ai bncilor, ambasadelor, televiziunilor ori de la diferite publicaţii şi radiouri, precum şi din diverse societţi comerciale, pentru care maşinile noastre se grbesc de dimineaţa pân seara târziu s livreze felurile calde de mâncare chinezeasc, pregtite chiar în momentul comenzii.

Livrare rapida la domiciliu sau la birou, in timpul promis

Pentru eficientizarea timpului de livrare la domiciliu sau la birou, WU XING foloseşte un soft special ce calculeaz atât timpul de producţie a preparatelor chinezeşti, cât şi timpul de livrare de la cel mai apropiat punct de lucru la client.

Încercm s respectm preferinţele clienţilor: dac v place un anumit fel de mâncare chinezeasc, îns vi se pare prea picant, prea srat sau îl doriţi mai acrişor, buctarii noştri v vor oferi preparatele dup gustul dumneavoastr.

Punctele noastre de lucru sunt organizate în conformitate cu normele europene în vigoare, iar ingredientele specifice sunt aduse direct din China.

S aveţi poft!

Vezi meniul Wu Xing