Fa-ti acum un cont Wu Xing si pregateste-te de o experienta culinara deosebita.

Cont nou

Logheaza-te

Despre noi

Am deschis WU XING – primul restaurant chinezesc cu livrare mâncare exclusiv acasă sau la birou  – în august 1999.  După mai puţin de un an de la debut, timp în care piaţa bucureşteană se „aglomerase”, WU XING s-a detaşat în poziţia de lider, datorită calităţii preparatelor chinezeşti, serviciilor şi nu în ultimul rând a numărului mare de comenzi de mancare la domiciliu/birou, pe care le avem zilnic.

Wu Xing (五行) înseamnă Cele Cinci Elemente şi reprezintă o schemă conceptuală cu cinci paşi folosită de filozofia tradițională chineză pentru a explica o gamă largă de fenomene, de la ciclurile cosmice la interacțiunea dintre organele interne. "Cele cinci elemente" sunt Lemn (木), Foc (火), Pământ (土 tǔ), Metal (金) şi Apă (水). Această ordine de prezentare este cunoscută sub numele de "succesiunea de generare reciprocă". Mai multe detalii: http://en.wikipedia.org/wiki/Wu_Xing

Wu Xing – brandul Nr. 1 de mancare chinezeasca in Bucuresti

În anul 2013 conform studiului Daedalus, cu peste 10 milioane de porţii vândute, WU XING este “Alegerea Nr. 1 a bucureştenilor de mâncare chinezească”.

După modelul occidental, intenţia noastră este să le oferim clienţilor posibilitatea ca printr-un simplu telefon sau un click pe mouse, cineva să le livreze la domiciliu sau la birou mâncarea chinezească comandată.

Clienţii reprezintă principala noastră preocupare. Astfel, ne-am conturat o strategie proprie de dezvoltare şi de diversificare a gamei de preparate chinezeşti care să se potrivească cât mai bine aşteptărilor clienţilor. Deoarece foarte puţini oameni mai au timp să stea în bucătărie să gătească, iar în acelaşi timp îşi doresc o alimentaţie sănătoasă, noi le oferim posibilitatea să îşi folosească timpul pentru alte activităţi. Cu alte cuvinte, livrăm nu doar mancare delicioasa, ci si momente pretioase!

WU XING urmează pe parcursul întregii sale activităţi cele 5 elemente chinezeşti ale lucrului bine-făcut: calitate, promptitudine, încredere, constanţă şi onestitate. 

MISIUNE

Construirea unei afaceri sustenabile pe termen lung printr-un grad ridicat de mulţumire a clienţilor, angajaţilor şi partenerilor.

VIZIUNE

Să fim un simbol al armoniei pentru oameni şi prin oameni, un exemplu al excelenţei şi pasiunii, transparenţi şi deschişi pentru oricine ne calcă pragul.

VALORI

Oamenii : Fie că sunt clienţii noştri, angajaţi sau parteneri, ei sunt Steaua Polară care ne ghidează drumul

Calitatea: Clienţii noştrii merită tot ce e mai bun

Excelenţa: Punem suflet în tot ceea ce facem.

Transparenţa: Porţile noastre sunt deschise pentru oricine, oricând, oriunde.

Flexibilitatea: Suntem deschişi către oameni cu idei noi şi de valoare.

Echilibru: Căutăm permanent starea de armonie prin echilibrul elementelor primordiale în reţetele noastre

Sustenabilitatea mediului social şi a businessului pe termen lung ne determină fiecare decizie de zi cu zi!

Succesul nostru se bazează pe pasiunea angajaţilor noştri prompţi, amabili şi buni profesionişti. La momentul debutului societatea noastră avea un număr de 8 angajaţi, ajungând în prezent la peste 130 de persoane. De la o singură maşină am ajuns la un parc auto de peste 30 de autovehicule cu care se efectuează în mod rapid livrarea mâncării acasă sau la birou a preparatelor comandate în tot Bucureştiul şi în zonele limitrofe acestuia.

În prezent avem clienţi angajaţi ai băncilor, ambasadelor, televiziunilor ori de la diferite publicaţii şi radiouri, precum şi din diverse societăţi comerciale, pentru care maşinile noastre se grăbesc de dimineaţa până seara târziu să livreze felurile calde de mâncare chinezească, pregătite chiar în momentul comenzii.

Livrare rapida la domiciliu sau la birou, in timpul promis

Pentru eficientizarea timpului de livrare la domiciliu sau la birou, WU XING foloseşte un soft special ce calculează atât timpul de producţie a preparatelor chinezeşti, cât şi timpul de livrare de la cel mai apropiat punct de lucru la client.

Încercăm să respectăm preferinţele clienţilor: dacă vă place un anumit fel de mâncare chinezească, însă vi se pare prea picant, prea sărat sau îl doriţi mai acrişor, bucătarii noştri vă vor oferi preparatele după gustul dumneavoastră.

Punctele noastre de lucru sunt organizate în conformitate cu normele europene în vigoare, iar ingredientele specifice sunt aduse direct din China.

Să aveţi poftă!

Vezi meniul Wu Xing