Fa-ti acum un cont Wu Xing si pregateste-te de o experienta culinara deosebita.

Cont nou

Logheaza-te

Despre noi

Am deschis WU XING – primul restaurant chinezesc cu livrare mâncare exclusiv acasa sau la birou  – în august 1999.  Dupa mai putin de un an de la debut, timp în care piata bucuresteana se „aglomerase”, WU XING s-a detasat în pozitia de lider, datorita calitatii preparatelor chinezesti, serviciilor si nu în ultimul rând a numarului mare de comenzi de mancare la domiciliu/birou, pe care le avem zilnic.

Wu Xing înseamna Cele Cinci Elemente si reprezinta o schema conceptuala cu cinci pasi folosita de filozofia traditionala chineza pentru a explica o gama larga de fenomene, de la ciclurile cosmice la interactiunea dintre organele interne. "Cele cinci elemente" sunt Lemn, Foc, Pamânt, Metal si Apa. Aceasta ordine de prezentare este cunoscuta sub numele de "succesiunea de generare reciproca". Mai multe detalii: http://en.wikipedia.org/wiki/Wu_Xing

Wu Xing – brandul Nr. 1 de mancare chinezeasca in Bucuresti

În anul 2013 conform studiului Daedalus, cu peste 10 milioane de portii vândute, WU XING este “Alegerea Nr. 1 a bucurestenilor de mâncare chinezeasca”.

Dupa modelul occidental, intentia noastra este sa le oferim clientilor posibilitatea ca printr-un simplu telefon sau un click pe mouse, cineva sa le livreze la domiciliu sau la birou mâncarea chinezeasca comandata.

Clientii reprezinta principala noastra preocupare. Astfel, ne-am conturat o strategie proprie de dezvoltare si de diversificare a gamei de preparate chinezesti care sa se potriveasca cât mai bine asteptarilor clientilor. Deoarece foarte putini oameni mai au timp sa stea în bucatarie sa gateasca, iar în acelasi timp îti doresc o alimentatie sanatoasa, noi le oferim posibilitatea sa îti foloseasca timpul pentru alte activitati. Cu alte cuvinte, livram nu doar mancare delicioasa, ci si momente pretioase!

WU XING urmeaza pe parcursul întregii sale activitati cele 5 elemente chinezesti ale lucrului bine-facut: calitate, promptitudine, încredere, constanta si onestitate. 

MISIUNE

Construirea unei afaceri sustenabile pe termen lung printr-un grad ridicat de multumire a clientilor, angajatilor si partenerilor.

VIZIUNE

Sa fim un simbol al armoniei pentru oameni si prin oameni, un exemplu al excelentei si pasiunii, transparenti si deschisi pentru oricine ne calca pragul.

VALORI

Oamenii : Fie ca sunt clientii nostri, angajati sau parteneri, ei sunt Steaua Polara care ne ghideaza drumul

Calitatea: Clientii nostrii merita tot ce e mai bun

Excelenta: Punem suflet în tot ceea ce facem.

Transparenta: Portile noastre sunt deschise pentru oricine, oricând, oriunde.

Flexibilitatea: Suntem deschisi catre oameni cu idei noi si de valoare.

Echilibru: Cautam permanent starea de armonie prin echilibrul elementelor primordiale în retetele noastre

Sustenabilitatea mediului social si a businessului pe termen lung ne determina fiecare decizie de zi cu zi!

Succesul nostru se bazeaza pe pasiunea angajatilor nostri prompti, amabili si buni profesionisti. La momentul debutului societatea noastra avea un numar de 8 angajati, ajungând în prezent la peste 130 de persoane. De la o singura masina am ajuns la un parc auto de peste 30 de autovehicule cu care se efectueaza în mod rapid livrarea mâncarii acasa sau la birou a preparatelor comandate în tot Bucurestiul si în zonele limitrofe acestuia.

În prezent avem clienti angajati ai bancilor, ambasadelor, televiziunilor ori de la diferite publicatii si radiouri, precum si din diverse societati comerciale, pentru care masinile noastre se grabesc de dimineata pâna seara târziu sa livreze felurile calde de mâncare chinezeasca, pregatite chiar în momentul comenzii.

Livrare rapida la domiciliu sau la birou, in timpul promis

Pentru eficientizarea timpului de livrare la domiciliu sau la birou, WU XING foloseste un soft special ce calculeazs atât timpul de productie a preparatelor chinezesti, cât si timpul de livrare de la cel mai apropiat punct de lucru la client.

Încercam sa respectam preferintele clientilor: daca va place un anumit fel de mâncare chinezeasca, însavi se pare prea picant, prea sarat sau îl doriti mai acrisor, bucatarii nostri va vor oferi preparatele dupa gustul dumneavoastra.

Punctele noastre de lucru sunt organizate în conformitate cu normele europene în vigoare, iar ingredientele specifice sunt aduse direct din China.

Sa aveti pofta!

Vezi meniul Wu Xing