Fă-ți acum un cont Wu Xing și pregătește-te de o experiență culinară deosebită.

Cont nou

Loghează-te

Vă rugăm să introduceți adresa de livrare sau să vă logați cu datele contului pentru a verifica dacă vă aflați în zona curentă de livrare Wu Xing
inchidere

În ultimul an, timpul mediu de livrare al preparatelor noastre a depăşit 1 ora şi jumătate din cauza traficului intens din Bucureşti. În acest sens, am luat decizia de a restrânge zona de acoperire pentru a evita să vă dezamăgim ca urmare a întârzierilor.
În cazul în care adresa nu se află în zona de livrare, vă cerem scuze pentru inconvenient şi vă promitem că vă vom anunța personal atunci când vom reveni. Între timp, vă aşteptăm cu drag în restaurantele noastre din AFI Cotroceni, Mega Mall sau Park Lake Shopping.

Cont nou

Pentru a permite clienților săi transmiterea mai rapidă a comenzilor online și a ușura procesul de completare a tuturor câmpurilor solicitate, Wu Xing vă pune la dispoziție serviciul Cont personal.

Veți avea posibilitatea, prin logarea la contul Dvs., de a prelua datele înregistrate anterior de Dvs., pentru completarea formularului necesar transmiterii comenzii, precum și de a le vizualiza, pentru rectificarea lor sau adăugarea unor informații noi.

Datele furnizate de Dvs. în acest formular sunt supuse termenilor și condițiilor Wu Xing.

Doresc să primesc informații de la Wu Xing