Fă-ți acum un cont Wu Xing și pregătește-te de o experiență culinară deosebită.

Cont nou

Loghează-te

Vă rugăm să introduceți adresa de livrare sau să vă logați cu datele contului pentru a verifica dacă vă aflați în zona curentă de livrare Wu Xing
inchidere

În ultimul an, timpul mediu de livrare al preparatelor noastre a depăşit 1 ora şi jumătate din cauza traficului intens din Bucureşti. În acest sens, am luat decizia de a restrânge zona de acoperire pentru a evita să vă dezamăgim ca urmare a întârzierilor.
În cazul în care adresa nu se află în zona de livrare, vă cerem scuze pentru inconvenient şi vă promitem că vă vom anunța personal atunci când vom reveni. Între timp, vă aşteptăm cu drag în restaurantele noastre din AFI Cotroceni, Mega Mall sau Park Lake Shopping.

Spaghete de orez cu vita

(300 g)
Spaghete de orez cu vita
22,75 lei
produs deloc picantcu usturoi

Ingrediente

spaghete de orez, carne de vita (100gr crud)*, ardei gras, morcovi, boia dulce, sos tomate dulce, usturoi, ceapa verde, sos soia, ulei floarea soarelui, otet chinezesc, sare, condimente chinezesti

Rețetă Spaghete de orez cu vita

Se caleste ceapa, peste care se adauga morcovul, bambusul, urechile de lemn si carnea prajita inainte, sosul de soia, condimentele chinezesti, spaghetele hidratate si supa. Se tine pe foc pana cand spaghetele absorb supa, apoi se adauga otet si vin.

Simbolul "*" care însoțește ingredientele reprezintă informarea: Produs/din produs congelat