Fă-ți acum un cont Wu Xing și pregătește-te de o experiență culinară deosebită.

Cont nou

Loghează-te

Vă rugăm să introduceți adresa de livrare sau să vă logați cu datele contului pentru a verifica dacă vă aflați în zona curentă de livrare Wu Xing
inchidere

În ultimul an, timpul mediu de livrare al preparatelor noastre a depăşit 1 ora şi jumătate din cauza traficului intens din Bucureşti. În acest sens, am luat decizia de a restrânge zona de acoperire pentru a evita să vă dezamăgim ca urmare a întârzierilor.
În cazul în care adresa nu se află în zona de livrare, vă cerem scuze pentru inconvenient şi vă promitem că vă vom anunța personal atunci când vom reveni. Între timp, vă aşteptăm cu drag în restaurantele noastre din AFI Cotroceni, Mega Mall sau Park Lake Shopping.

Spaghete de orez cu pui

(300 g)
Spaghete de orez cu pui
22,75 lei
produs deloc picantcu usturoi

Ingrediente

spaghete de orez, carne de pui (100gr crud)*, ardei gras, morcovi, ceapa verde, sos chinezescghimbir proaspat, usturoi, zahar, vin chinezesc, sare, ulei soia, sos stridie, condiment chinezesc, piper alb, ulei floarea soarelui, ulei susan

Rețetă Spaghete de orez cu pui

Se prajeste carnea, apoi se caleste impreuna cu varza si ardeiul gras. Se condimenteaza, se adauga spaghetele hidratate si se mai calesc putin toate ingredinetele. Peste spaghetele cu carne se adauga supa si se lasa pana cand spaghetele absorb sosul.

Simbolul "*" care însoțește ingredientele reprezintă informarea: Produs/din produs congelat