EN RO close
scheduleL - D 11:00 - 22:00
close
menu

Gustul
unei idei ALTFEL

Acum 21 de ani când vorbeai de mâncare la comandă, vorbeai de gustul tradițional, gustul copilăriei, “ca la mama acasă”. În acel moment al mâncărurilor tradiționale s-a născut un “cum ar fi dacă”. Cum ar fi dacă am avea și un mix exotic, diferit, asiatic și complet nou? Așa a luat naștere Wu Xing.
Wu Xing

Mixul Wu Xing

Mixul Wu Xing este despre mixul de ingrediente, dar și despre mixul de oameni, idei și eforturi. Despre o echipă fantastică care împreună cu partenerii locali, toți parte din România, fac posibile experiențele Wu Xing.
Sabin Cernea
Am pornit Wu Xing la finalul anilor ’90, din dorința de a ușura viața oamenilor care alergau să reușească și care stăteau foarte prost cu timpul.
Am vrut să le ofer o mâncare preparată ALTFEL chiar la ei acasă sau la birou. Fără noțiuni aprofundate de piață, gândurile m-au dus la filmele americane unde deseori se comanda Chinese Food acasă. Parcă s-a făcut lumină și... am știut ce am de făcut.

Fondator Wu Xing
Sabin Cernea
Monica Vilcu
Monica este vocea din spatele tuturor comenzilor preluate telefonic de la WuXing. Întreaga echipă din Call Center-ul nostru știe că poate conta pe ea, iar pentru Monica, Wu Xing este cu adevărat o a doua familie. E cu noi la Wu Xing de peste 20 de ani, așa că ne știm reciproc destul de bine. Îi plac sportul și călătoriile, iar dacă exista ceva ce o încântă cu adevarat acela e momentul când comenzile pur și simplu curg pe bandă rulantă.

Șef Call Center
Monica Vîlcu
Adelina Sanc
Adelina, unul dintre oamenii de bază și parte integrantă din Call Center-ului Wu Xing. O preocupă satisfacția fiecărui client și își amintește cu plăcere primul team buiding în care echipa Wu Xing a început să se contureze. Face parte cu mândrie din echipa “Furnici în Copac” și nu ezită să se bucure de ele în aproape fiecare pauză de masă.

Operator Call Center
Adelina Sânc
Valentin Moloman
Valentin: Mix Master, cu peste 19 ani de experiență în bucătăria Wu Xing și unul dintre discipolii dedicați ai maestrului bucătar Gao – primul chef Wu- Xing. De la acesta a învățat Valentin rețetele specifice bucătăriei chinezești, iar astăzi pregătește bucătarii noștri să gătească la rândul lor în stil chinezesc. Este membru în echipa Furnici în copac, dar îi place mult și vita iute, e pasionat de mașini și de pescuit, dar mai ales de bucătărie, pe care nu o consideră un job, ci o vocație.

Chef
Valentin Moloman
Mihai Niculae
Adrian este unul din membrii echipei de #magicmixers, aka bucătarii Wu Xing. Parte activă încă din 2017, atât în Wu Xing cât și în tribul furnicilor în copac. Pasionat de muzică, dans, plimbări și bucătărie. Își respectă și apreciază colegii în fiecare zi și este atât de pasionat de ceea ce face încât timpul petrecut preparând un mix este printre cele mai interesante momente ale zilei.

Bucătar Senior
Adrian Mihai Niculae
Radu Alexandru Vergu
Radu, #mixmaster și pasionat declarat de orez, dar și de puiul cu cartofi picanți. Parte din echipa Wu-Xing încă din 2013, timp în care consideră că cel mai mare avantaj obținut este experiența atât culinară, cât și umană alături de colegii săi.

Bucătar Senior
Radu Alexandru Vergu
Adriana Constantinescu
Adriana, unul dintre artizanii noștri de mix - aka unul dintre bucătarii noștri pasionați. Adoră să lucreze cu oameni zâmbitori încă din 2018, iar mixul perfect include mereu Puiul Shanghai. Este un membru valoros al echipei, asta spun toate provocarile înfruntate, dar și diploma de merit din partea colegilor.

Bucătar
Adriana Constantinescu
Gabriel Dinca
Gabriel: artisan de gust, cu clare înclinații spre mirodeniile asiatice și susținător al faptului că furnicile în copac sunt clar cele mai bune. Ascultă muzică oricand poate, dar mai ales în plimbările lungi, al căror fan este. Parte din colectivul nostru din 2015, adoră compania colegilor, atât în timpul programului cât și în afara acestuia.

Bucătar
Gabriel Dincă
Vasile Dinca
Vasile - pe scurt își spune Bucătar - noi ii spunem Mixer Prepper. Adoră puiul Tushin și îl combină des cu cartofii picanți. Este alături de echipa Wu Xing din 2014 și îi place fiecare pauză alături de colegii pe care îi consideră parte importantă din viața sa. Pasiunile sale includ fotbalul, muzica și mai ales familia sa.

Bucătar
Vasile Dincă
Mirela Dinca
Mirela este cea care împachetează cu grijă fiecare mix de care se bucură clienții noștri. Deși aude des de puiul Tushin, tinde mai mult spre cartofii cu pui picant. Adoră muzica și plimbările, dar și diminețile pline de zâmbete și voie bună alături de colegi. Că veni vorba de colegi, are și-un preferat printre aceștia: Vasile, soțul ei. 😊

Bucătar
Mirela Dincă
Cristian Ersek Cazaciuc
Cristian - artizanul orezului - este unul dintre cei mai de preț meșteri bucătari din întreaga echipă Wu Xing. Unul dintre cei mai longevivi membri ai echipei noastre, are în palmares peste 11 ani de mixuri pregătite. Adoră sportul, gamingul, călătoriile, filmele și tot ce ține de dezvoltare personală, toate în timp ce nu iși poate nega pasiunea pentru furnicile în copac sau orezul cu ou.

Bucătar
Cristian Ersek Cazaciuc
Alexandru Gagiu
Alexandru, #mastermixer și membru mândru al echipei de bucătari Wu Xing. Cu 18 ani de mixuri sub centură, Alex reprezintă multe dintre valorile noastre precum loialitate, prietenie, valoare adăugată și calitate excelentă. Iubește fotbalul și îi plac furnicile în copac, chiar dacă puiul Gong Bao și orezul cu ou sunt cel puțin la fel de apreciate.

Bucătar
Alexandru Gagiu
Petronela Goleanu
Petronela, fire analitică, dar și membru entuziast in echipa celor care preferă vita Tushin mai presus de oricare alt preparat Wu Xing. Îi plac zilele pline, iar momentele ei preferate sunt cele de revedere cu colegii.

Casieră
Petronela Goleanu
Cezar Iordache
Cezar, aducător de zâmbete și mixuri bune aka membru mândru al echipei noastre de livrare. Îi plac gusturile intense și de aceea este un mare fan al Puiului cu cartofi picanți. Este parte din echipa Wu Xing din 2016, adoră muzica și e pasionat de IT. La Wu Xing, cel mai mult îi place colectivul incredibil din care face parte, alături de fericirea pe care o aduce oamenilor de fiecare dată când un mix ajunge la destinație.

Livrator
Cezar Iordache
Victor Mihalache
Victor este un aducător de zâmbete și mixuri bune aka parte activă din echipa de livratori WuXing. Livrează zâmbete și bucură gusturi încă din 2013, adoră fotbalul și Puiul cu cartofi picanți. Dacă e să îl întrebi de ce Wu Xing, răspunsul ar fi simplu: colegii și timpul petrecut alături de ei.

Livrator
Victor Mihalache
Radu Cristian Butca
Radu este omul a cărui voce vă salută când gustul vostru cere mixul perfect. Este unul dintre cei mai noi membri ai echipei Wu Xing și face parte din tabăra puiului Tushin. Adoră călătoriile, muzica și cititul. Mereu în căutarea unei provocări, se simte bine într-un mediu dinamic și consideră orice zi plină de comenzi livrate și clienți fericiți ca fiind una reușită.

Manager (punct de lucru Sălaj & Orzari)
Radu Cristian Butcă
Nicoleta Chiciu
Nicoleta este unul dintre managerii care fac posibilă activitatea Wu Xing. Parte activă în managementul oamenilor și resurselor încă din 2017, este pasionată de oameni, muzică și dans, dar mai ales de munte, la care mereu se întoarce cu plăcere. Aderă la echipa Puiului cu cartofi picanți și crede pe deplin în dezvoltarea personală a sa și a colegilor săi, cu care îi place să-și petreacă timpul de lucru, dar și cel liber.

Manager (punct de lucru Grivița)
Nicoleta Chiciu
Cristian Sandru
Cristian este managerul nostru de operațiuni aka omul care are grijă ca toate să meargă ca unse. E omul care face multe lucruri pe care nu le vezi, iar dacă nu le vezi înseamna ca le face bine. E pasionat de pescuit sportiv și ski montan, dar mai ales este complet îndrăgostit de ceea ce face, de efectele muncii sale și de oamenii fericiți pe care îi are în jurul său. Ca trib, este de partea vitei Tushin, dar mai ales de partea Wu Xing.

Manager Operațional
Cristian Sandru
Diana Soare
Diana este WuXing #MarketingMixer de peste 4 ani. E omul care încearcă constant să anticipeze ce-și (mai) doresc clienții Wu Xing și cum poate să le satisfacă dorințele gustului. E pasionată de călătorii, animale și mare, deși, fără îndoială, marea ei dragoste ramâne comunicarea, dezvoltarea personală și mai ales campaniile de marketing cu rezultate pe măsură. Diana crede într-o relație de lungă durată între companie și client, iar pentru asta e dispusă să mute și câțiva munți.

Marketing Manager
Diana Soare
Cristina Tudor
Cristina, Manager Financiar Wu Xing de aproape 20 de ani și unul dintre pilonii de bază în marea familie Wu Xing. Pasionată de călătorii, de muzică și mai ales de gustul vitei Tushin. În toți anii de Wu Xing s-a preocupat mereu de binele tuturor celor implicați, atât clienți cât și angajați. Un susținător acerb al punctualității și responsabilității, cu un spirit blând în relațiile cu oamenii.

Manager Financiar
Cistina Tudor
Dan Sturzu
Dan sau #FixerulWuXing, omul care se ocupă și se preocupă ca toate lucrurile să funcționeze corect zi de zi, lună de lună. Parte din familia Wu Xing de peste 15 ani, Dan a rezolvat toate crizele posible și (ne)imaginabile într-o bucătărie dinamică, ce nu se oprește niciodată, pentru nimic în lume, iar bucuria și entuziasmul acestora e molipsitor pentru el.

Manager Tehnic & Administrativ
Dan Sturzu

Secretul gustului Wu Xing

Mixul dintre condimentele chinezești și legumele românești este cel care dă aroma și gustul inconfundabil al preparatelor Wu Xing, făcute după rețete originale.
Romanesc Chinezesc

Parte din Mixul Wu Xing

Parteneri locali

EASY FOOD

Integrat complet în operațiunile holding-ului nostru, Easy Food știe și aplică perfect secretele gustului Wu Xing. Ei sunt cei care ne furnizează cele mai proaspete legume zi de zi și ne asigură procesarea acestora în atmosferă controlată și cu utilaje de ultimă generație, tocmai pentru a asigura cea mai înaltă calitate în fața celui mai exigent factor: gustul iubitorilor de mixuri Wu Xing. Tot cu aportul lor prelucrăm și carnea de pui și vită, care este tăiată, dimensionată în forme specifice, condimentată și ambalată specific pentru preparatele noastre.
Easy Food

Samcom

O afacere de familie în care toată lumea e pasionată de gust și calitate, dar mai ales de Vita Sichuan. Un business românesc, cu poftă de chinezesc, ce livrează specialități din cea mai bună carne de vită din România. Din 2003, se ghidează după același principiu: calitate de cel mai înalt nivel, fără compromis.
Samcom

Commax

Salutări din Crevedia, Jud. Dâmbovița. Ce ai de facut în Crevedia? Te bucuri de soare, de câmp și de cerul albastru, dar îl descoperi și pe Marian, un antreprenor local care prin proiectul său avicol își susține atât familia, cât și comunitatea. În plus, reușește să livreze constant mii de ouă proaspete ce mai târziu ajung în preparatele Wu Xing și astfel în toate aminirile tale cu gust.
Commax

Trix

De ce sunt așa gustoase legumele Wu Xing? 30% este talentul nostru de a le găti și 70% soarele și pământul dâmbovițean. Pentru că fiecare pată de culoare din cutia ta vine din Racovița, unde legumele Wu Xing cresc pe 10 hectare bine îngrijite. De peste 3 ani Trix este alături de Wu Xing în misiunea noastră neîncetată de a vă încânta gusturile.
Trix

Urspak

Cei mai nordici parteneri Wu Xing, de altfel ei ne anunță și când „vine iarna”. De fiecare dată când primiți preparatele noastre vine la voi și o părticică din Bucovina și spiritul său ospitalier. Cuvintele cheie sunt biodegradabil, reciclabil, de nădejde și în plus, sunt o companie locală ce vine în sprijinul categoriilor defavorizate.
Urspak

International Paper

Dacă am avea titluri pentru colaboratorii noștri, atunci International Paper ar deveni Mare Cavaler al ordinului Wok-ului. De peste 15 ani sunt alături de noi și de voi la fiecare livrare. Fiecare pungă reciclabilă și biodegradabilă în care primiți mixul Wu Xing vine negreșit de la International Paper, și chiar de nu ai spune, pungile lor sunt 100% românești.
International Paper

Clienții Wu Xing

Wu Xing este o echipă super, de la oamenii de la call center, la livratori. Eu mereu uit să precizez toate produse si ajung să fac multe completări pe comandă. Niciodată nu am fost refuzată. Contează foarte mult înțelegerea și ajutorul pe care mi le-ați oferit de-a lungul timpului.

Ana-Maria
client Wu Xing din 2017
Sunteți foarte aproape de mine și comanda ajunge imediat. Îmi plac mult produsele, în special puiul Tushin, favoritul meu.

Cristian
client Wu Xing din 2012
Top 3 lucruri care îmi plac la Wu-Xing: gustul preparatelor, faptul că nu folosiți amidon în exces și mai ales promoțiile voastre. 😊

Diana
client Wu Xing din 2017
Mereu când ni se face poftă de mâncare chinezească comandăm de la Wu Xing, pentru că aveți preparate de calitate.

Radu
client Wu Xing din 2015
Îmi place Wu Xing din multe motive: mâncarea are un gust foarte bun, aveți prețuri corecte și un meniu bogat și, cireașa de pe tort pentru mine, aveți și multe produse vegetariene.

Lucian
client Wu Xing din 2012
La Wu Xing îmi place calitatea produselor, promptitudinea, amabilitatea și flexibilitatea oamenilor din Call Center, dar și a livratorilor.

Sorin
client Wu Xing din 2015
Comand de mulți ani deja de la voi, iar în ultima vreme cel mai des am comandat pentru copilul meu, care adoră preparatele Wu Xing.

Daniel
client Wu Xing din 2014
Acum 7 ani m-am decis împreună cu un coleg sa incerc preparatele chinezești. Mi-au plăcut mult, în special puiul Gong Bao și de atunci am rămas client fidel.

Flavius
client Wu Xing din 2013

Părerea gustului tău contează

Mecanism concurs

Câte gusturi, atâtea păreri, noi pe toate le apreciem. Vrem să știm ce vă place, de ce vă place, cum vă place și, evident, ce am putea face să fie și mai tare experiența ta Wu Xing.

Lasă-ne un review pe Facebook Wu Xing Mâncare Chinezească, folosește hashtagul #parereagustuluimeu, iar noi îți răsplătim gustul cu fix ce-i place lui.
*Perioada campaniei 1.10 – 31.12.2020. Pentru mai multe informații consultă regulamentul campaniei aici
**Valoarea voucherelor săptămânale este de 50 lei / voucher, iar valoarea marelului premiu este de 600 lei, calculati la un consum de 50 lei / lună.

Înscrie-te în extragerile săptămânale și cursa pentru premiul cel mare: